Benvolgudes famílies,

Cada curs la Conselleria d’Educació demana al Consell Escolar del centre una valoració del menjador escolar. Us enviem aquesta enquesta per conèixer la vostra opinió i la dels vostres fills com a usuaris del Servei de Menjador. És molt important per a nosaltres conèixer la vostra opinió i així poder millorar el servei.

Teniu fins a dia 15 de gener per emplenar l’enquesta, per tal de fer arribar la vostra opinió al Consell Escolar. Ho podeu fer dipositant-la a la bústia de l’AMIPA, per correu electrònic (amipaesmolinar@hotmail.com), o emplenar-la directament a aquest enllaç: Enquesta valoració menjador 2017-2018 (online)

Versió en PDF per imprimir: Enquesta valoració menjador AMIPA Es Molinar 2017-2018

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

AMIPA CEIP Es Molinar

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s