Benvolguts pares i mares, 

Vos volem informar que aquest curs ens hem adherit al programa Llegim en Família, de FAPA Mallorca: www.llegimenfamilia.org 

La lectura és imprescindible per a l’èxit escolar, això ho sabem tots: si els nostres fills i filles llegeixen tendran millors resultats a l’escola. Però, sabem que podem ajudar-los fàcilment si Llegim en Família?

Si a casa tenim un ambient lector, si ens veuen llegir, si som una família lectora, ajudarem els nostres fills a ser lectors !!


Amb aquestes preguntes i altres iniciatives volem animar-vos aquest curs a llegir, a ajudar els vostres fills. Vos anirem enviant material i organitzant activitats que esperem que trobeu interessants.

Per començar amb ganes i il·lusió us recomanam que empreu 15 minuts en veure “The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore”, curtmetratge guanyador d’un Oscar el 2012 que podeu recomanar o veure amb els vostres fills i que segur us emocionarà.

També podeu consultar la presentació que ens va fer Miquel Rayó a la xerrada de llibres imprescindibles del passat mes de gener:

Ens agradaria saber què vos pareix la iniciativa, si heu provat alguna de les “receptes”, què heu llegit… Enviau-nos les vostres opinions, fotos, suggeriments… al nostre correu electrònic: amipaesmolinar@hotmail.com

Atentament,

AMIPA El Molinar