Benvolgudes famílies!

Comença el curs i a l’AFA ens posem en marxa, hem de preparar activitats, organitzar el curs, gestionar les subvencions, fer reunions,… però abans volem aprofitar per donar-nos a conèixer.

afa

Us volem recordar que l’AFA compleix una funció molt important dins d’aquesta comunitat i us animem formar-ne part activa.

Adjuntem també un vídeo publicat per la FAPA (Federació d’Associacións de Famílies) on s’explica breument què feim les associacions de famílies

fapamallorca.org/videoafa

Finalment volem desitjar-vos un bon inici de curs i recordar-vos que estem a la vostra disposició per a qualsevol idea, proposta o suggeriment que tingueu per promoure la participació, cooperació, comunicació, representació i bon funcionament de les famílies i del Centre.

COMPTEM AMB VOSALTRES!

Per contactar: afaceipesmolinar@gmail.com

Per associar-se: https://afaesmolinar.com/socis/


¡Queridas familias!

Empieza el curso y en la AFA ya nos hemos puesto en marcha, tenemos que preparar actividades, organizar el curso, gestionar las subvenciones, hacer reuniones,… pero antes queremos aprovechar para darnos a conocer.

tríptico

Queremos recordaros que la AFA cumple una función muy importante dentro de esta comunidad y os animamos a formar parte activa de ella.

Adjuntamos también un vídeo publicado por la FAPA (Federación de Asociaciones de Familias) donde se explica brevemente qué hacemos las asociaciones de familias

fapamallorca.org/videoafa

Finalmente, queremos desearos un buen inicio de curso y recordaros que estamos a vuestra disposición para cualquier idea, propuesta o sugerencia que tengáis para promocionar la participación, cooperación, comunicación, representación y buen funcionamiento de las familias y del Centro.

¡CONTAMOS CON VOSOTRAS y VOSOTROS!

Para contactar: afaceipesmolinar@gmail.com

Para asociarse: https://afaesmolinar.com/socis/

2 thoughts on “BENVINGUDA DE L’AFA AL CURS 2022-23

 1. Hola ja fa 1 setmana que ha començat el curs i encara no sabem els extraescolars de l’escola….les families necesitem organitçar..l’any escolar…conciliació familiar……..esperant per poder cordinar amb altes activitats…fora del centre….les plaçes s’acaven….i seguim a l’espera….

  M'agrada

  1. Hola, Helena.

   Agradecemos tu comentario.

   La información de las extraescolares ha salido publicada hoy, una semana después del comienzo del curso.

   Nos gustaría recordar que la AFA es una asociación formada por personas voluntarias y que todo lo que se organiza se hace de manera altruista.
   Colaboramos para poder tener todo organizado cuanto antes y hacemos todo lo que podemos, es una gestión que lleva mucho tiempo.
   Para que podamos dar este servicio gratuito y desinteresado nos faltan manos, y estaríamos encantadas de recibirte para colaborar con la AFA en la organización de las extraescolares o en cualquiera de las comisiones de AFA que tenemos en marcha.

   Puedes contactar en afaceipesmolinar@gmail.com

   Un saludo y feliz curso.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s