Des de l’AFA ens solidaritzem i volem fer arribar tot el nostre suport la població ucraïnesa. Volem també condemnar la guerra o violència i reivindicar el diàleg per a la gestió de qualsevol tipus de conflicte.
 
Si voleu aportar el vostre granet d’arena, hem posat un punt de recollida al costat d’on es reserva el menjador, prop de la porta de l’oficina de l’AFA. Podreu dipositar el que considereu en les capses habilitades, tant en horari de matinera i 9 a 9.15, estarà disponible durant tota la setmana.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i solidaritat.

AFA i Ceip Es Molinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s