Hola famílies.
Ja tenim recopilats les dades de les enquestes del servei de menjador d’enguany:

RESULTATS ENQUESTA VALORACIÓ MENJADOR 21-22

Enguany hem fet dues versions, una per a famílies i una altra per a l’alumnat, ambdues en versió formulari de Google. Han participat un total de 43 famílies, amb representació de tots els cursos escolars i de les quals 31 d’elles fan un ús habitual del menjador i les 12 restants fan un ús esporàdic. Per la part de l’alumnat, han participat a la seva versió del formulari un total de 20 persones, de les quals 9 queden tots els dies a menjador i 11 queden només alguns dies. Han quedat representats tots els cursos escolars, excepte tercer i quart de primària i quart d’educació infantil, i cap de les persones ha manifestat necessitar menú especial.

RESULTADOS ENCUESTA VALORACIÓN COMEDOR 21-22

Este año hemos hecho dos versiones, una para familias y otra para el alumnado, ambas en versión formulario de Google. Han participado un total de 43 familias, con representación de todos los cursos escolares y de las cuales 31 de ellas hacen un uso habitual del comedor y las 12 restantes hacen un uso esporádico. Por la parte del alumnado, han participado en su versión del formulario un total de 20 personas, de las cuales 9 se quedan todos los días a comedor y 11 se quedan solo algunos días. Han quedado representados todos los cursos escolares, excepto tercero y cuarto de primaria y cuarto de educación infantil, y ninguna de las personas ha manifestado necesitar menú especial.

Resultats versió famílies/Resultados versión familias

Resultats versió alumnat/Resultados versión alumnado

Moltes gràcies a totes les famílies i a l’alumnat per participar!

Comissió d’alimentació i menjador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s