Estimades famílies, 

des de l’AMIPA volem felicitar-vos les festes de Nadal, amb l’esperança que el proper any 2021 sigui millor que el que deixam enrera, visquem amb menys incertesa i tot sigui més fàcil.

Fent balanç, a l’AMIPA hem aconseguit moltes coses gràcies a la col·laboració de tots i totes, i seguim treballant per millorar la nostra escola, sempre de la mà de l’equip del nostre centre.

Alguns exemples en els quals hem enfocat els nostres esforços aquest any han estat:

-La insonorització del sostre del menjador escolar.

-La millora dels espais d’exterior i el nostre hort ecològic, que aquest any funciona a ple rendiment i rep les visites dels nins i nines en sessions programades cada dijous al matí.

-La integració d’una nutricionista-dietista, que supervisa i programa els menús escolars seguint les recomanacions de sanitat i tenint cura dels al·lèrgens i intoleràncies.

-L’organització de l’escoleta matinera.

-Subvencions econòmiques d’activitats programades des del centre.

Aquestes són algunes accions de les que, com associació, estam orgullosos/es aquest any, i seguim treballant en molts més àmbits, com aconseguir una ruta segura i senyalitzada per anar a la biblioteca de barri, la reducció de la velocitat en el tram de carrer davant l’escola, la presència habitual del policia de barri, activitats de l’escola de famílies, comissions de convivència, llegim en família, etc.

Si voleu veure un resum dels projectes que s’han realitzat a l’AMIPA, podeu consultar-ho aquí.

Per tot això, i perquè encara queda molta feina per davant, vos convidem a que vos associeu abonant la quota anual de 20 euros. D’aquesta manera estau col·laborant i donant suport per que aquest projecte pugui continuar, i puguem seguir treballant amb tantes ganes i il·lusió com sempre.

I recordau que l’AMIPA sempre està oberta a més mans i més iniciatives que facin escola!

Vos animau a associar-vos?

En aquest enllaç teniu tota la información: https://amipaesmolinar.wordpress.com/socis/

A Anglaterra la ferradura és un símbol de bona sort, tradicionalment aquestes s’aferraven a les potes dels cavalls amb 7 claus. A Suècia la imatge de Dala s’ha convertit en un símbol de força i coratge. Els elefants són considerats animals de la sort a l’Índia, i una de les seves deïtats més venerades és Ganesh amb cos d’humà i cap d’elefant. A Alemanya “Schwein haben” significa tenir sort, d’aquí provenen les guardioles amb forma de porquet. Al Japó el gatet daurat Maneki Neko també es considera una imatge de sort en els negocis, convidant a la bona fortuna i els diners.

Desitjam que amb tot això, l’any 2021 es converteixi en un bon any, i que aviat puguem pensar en pretèrit perfecte en tot el que ara estam vivint.

Bones festes a tots i a totes, i bona entrada d’any 2021!

Cuideu-vos i gràcies per ser-hi.

La vostra AMIPA       

—————————————————————————————————————————————————–                                                                                                                                      

Estimadas familias, 

desde la AMIPA queremos felicitaros las fiestas de Navidad, con la esperanza de que el próximo año 2021 sea mejor que el que dejamos atrás, vivamos con menos incertidumbre y todo sea más fácil. 

Haciendo balance, en la AMIPA hemos conseguido muchas cosas gracias a la colaboración de todos y todas, y seguimos trabajando para mejorar nuestra escuela, siempre de la mano del equipo de nuestro centro.

Algunos ejemplos en los que hemos enfocado nuestros esfuerzos este año han sido:

-La insonorización del techo del comedor escolar.

-La mejora de los espacios de exterior y nuestro huerto ecológico, que este año funciona a pleno rendimiento y recibe las visitas de los niños y niñas en sesiones programadas cada jueves por la mañana.

-La integración de una nutricionista-dietista, que supervisa y programa los menús escolares siguiendo las recomendaciones de sanidad y cuidando los alérgenos e intolerancias.

-La organización de escoleta matinera. 

-Subvenciones económicas de actividades programadas desde el centro.

Estas son algunas de las acciones de las que, como asociación, estamos orgullosos/as este año, y seguimos trabajando en muchos más ámbitos, como conseguir una ruta segura y señalizada para ir a la biblioteca del barrio, la reducción de la velocidad en el tramo de calle frente a la escuela, la presencia habitual de policía de barrio, actividades de la escuela de familias, comisiones de convivencia, llegim en família, etc.

Si queréis ver un resumen de los proyectos que se han realizado desde la AMIPA, podéis descargarlo aquí

Por todo ello, y porque todavía queda mucho trabajo por delante, os invitamos a que os asociéis abonando la cuota de 20 euros anuales. De esta forma estáis colaborando y apoyando a que este proyecto pueda continuar y podamos seguir trabajando con tantas ganas e ilusión como siempre.

¡Y recordad que la AMPA siempre está abierta a más manos y más iniciativas que hagan escuela!

¿Os animáis a asociaros? 

En este enlace tenéis toda la información: https://amipaesmolinar.wordpress.com/socis/

En Inglaterra la herradura es un símbolo de buena suerte, tradicionalmente éstas se aferraban a las patas de los caballos con 7 llaves. En Suecia la imagen del caballo Dala se ha convertido en un símbolo de fuerza y coraje. Los elefantes son considerados animales de la suerte en la India, y una de sus deidades más veneradas es Ganesh con cuerpo de humano y cabeza de elefante. En Alemania “Schwein haben” significa tener suerte, de ahí proviene la hucha con forma de cerdito. En Japón el gatito dorado Maneki Neko también se considera una imagen de suerte en los negocios, invitando a la buena fortuna y el dinero.

Deseamos que con todo esto, el 2021 se convierta en un buen año y que pronto podamos pensar en pretérito perfecto en todo lo que ahora estamos viviendo.

¡Felices fiestas a todos y a todas, y buena entrada de año 2021!

Cuidaos y gracias por estar ahí.

Vuestra AMIPA                                                                                                                                                          

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s