Benvolgudes famílies!

Divendres passat 30 d’octubre les nines i els nins de 4 anys vàren anar a fer feina a l’hort ecològic de l’escola. Vàren plantar enciams de 7 varietats, colflori, bròquil, col llombarda, naps, faves, julivert, àpit i moreduix.  A més, plantàrem un munt de floretes i bulboses perquè les abelles s’acostin al nostre hort a fer la seva important feina de pol·linització. També vàren instal·lar uns hotels d’insectes.
Molt bona feina!

Com que la sessió va ser tot un èxit, hi ha més classes que s’han apuntat a la propera plantació, on continuarem enriquint el nostre hort amb vegetals i hortalisses d’hivern que els nostre alumnat podrà gaudir al menjador escolar.

Moltes gràcies a tots els nins i nines de 4 anys d´infantil per la feina feta aquesta setmana a l’hort!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s