Benvolgudes famílies:

Estem treballant en els pròxims tallers i xerrades de l’Escola de mares i pares. Les pròximes xerrades seran al gener i Febrer de 2020 i tindran com a eix l’Educació Emocional. Comptarem amb l’ajuda d’Estela Berenguer, educadora social i fundadora de la iniciativa “El valor d’Educar”. Ens agradaria comptar amb la vostra participació per a poder preparar les xerrades concorde als vostres interessos. Per a això, necessitem que empleneu aquesta enquesta https://forms.gle/Q2eoyRRvVKAq9msR8
Esperem la vostra aportació i per descomptat, us esperem en les pròximes xerrades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s