Actualitzat 28/6

Adjuntam llistat de famílies. Comprovau que és correcte el número d’assistents. Hi ha famílies que han de contactar amb l’AMIPA perquè no queda clar la seva inscripció. Si alguna cosa més no és correcte enviau un correu a l’AMIPA (amipaesmolinar@hotmail.com). Recordau que si no heu arribat quan entrem tots junts, no podreu entrar amb el preu de grup (llegir les condicions més avall).

Llistat de famílies Aqualand 2019


Benvolgudes famílies.

Vos informam que les fotos de grup ja estan disponibles. Les podeu passar a cercar els mateixos dies que les entrades d’Aqualand (veure més avall els dies).

També, com cada any, des de l’AMIPA us proposem anar a passar un dia de diversió assegurada al parc aquàtic Aqualand de s’Arenal, el proper diumenge dia 30 de juny,  perquè tant petits com grans passem un dia junts i així celebrar l’inici de les vacances d’estiu.

Important: heu de complir aquestes condicions per anar a Aqualand, sinó no podreu entrar amb el grup:

 • el punt de reunió serà a les 9.45h a l’entrada d’Aqualand (part dreta). Farem recompte i quan hagi finalitzat el recompte entrarem tots junts.
 • si algú no pot arribar a aquesta hora (fa feina i arriba més tard, li han canviat el torn i ve a les 11h, heu perdut el bus, arribau tard i el grup ja ha entrat, etc.) no podrà entrar amb el preu de grup i haurà de pagar entrada normal. Posteriorment l’AMIPA vos tornarà el preu que hagueu pagat a l’AMIPA, en cap cas vos pagarà el preu de l’entrada normal.
 • ho repetim per a que quedi clar: si no heu arribat quan hagi finalitzat el recompte, no podreu entrar amb el preu de grup i haureu de pagar l’entrada normal.
 • entram tots junts, això implica que si acabem el recompte a les 10.20h, entram tots a les 10.20h. Si no teniu la paciència suficient per esperar, comprau l’entrada normal.
 • heu de dur el rebut que vos entregaran a l’AMIPA o el resguard del banc que vos servirà d’entrada. Si no ho duis i l’AMIPA no pot comprovar si heu pagat, no podreu entrar amb noltros.
 • tots els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi. Si no podeu venir i voleu que el vostre fill vagi amb un altra amic seu, és responsabilitat vostra deixar-ho a càrrec d’un adult que se’n faci responsable.
 • només es poden acollir al preu de socis les mares/pares i els seus fills. Si veniu una família sòcia (dos adults i un nin) amb un company de classe que no és soci, el company haurà de pagar el preu de NO soci.
 • poden venir familiars i amics encara que no siguin de l’escola. Hauran de pagar el preu de no soci.
 • l’AMIPA es reserva el dret de cancel·lar la sortida per causes de força major
 • Vos recordam que l’AMIPA s’eximeix de qualsevol responsabilitat d’accident, robatori, etc. en aquesta sortida. Els nins són responsabilitat dels adults que els acompanyin.

El preu de la sortida serà de 10 € per persona per als socis i de 15 € per persona per als no socis (nins de 0 a 2 anys gratis).

Venda d’entrades per transferència bancària o a l’AMIPA (presencial només aquest dies):

 • divendres 7 (9h)
 • dilluns 10 (9h i 14h)
 • dimarts 11 (9h i 14h)

Darrer dia per comprar les entrades: dia 23 de juny per transferència bancària al compte ES03 2038 3415 7260 0010 7887 (Bankia). Enviar després el justificant i les vostres dades a amipaesmolinar@hotmail.com indicant al correu el vostre nom, si sou socis, i la quantitat de gent que veniu: adults socis / nins socis / adults NO socis / nins NO socis.

Com cada any, esperem que gaudim de la darrera sortida del curs!

Sortida Aqualand 2019

AMIPA CEIP Es Molinar

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s