Dimecres 23, de 17h a 20h: taller familiar de màscares de dimonis

Al menjador de l’escola. La fan els dimonis del nostre barri, els dimonis de Kinfumfà, així els nins podran venir a la torrada de Sant Sebastià amb la seva pròpia màscara com la dels dimonis del seu barri. Els nins petits faran màscares de paper i les pintaran, i els nins més grans màscares de guix i també les pintaran.

Important: el taller dels grans embruta molt. En acabar de fer la vostra màscara, heu d’ajudar a netejar el vostre redol on heu embrutat i tornar a deixar-ho tot com ho heu trobat.

Pel taller de grans hi ha places limitades, per evitar la massificació de l’any passat. Pels nins petits no hi ha limitació de places. Es donaran per ordre d’inscripció i tenen prioritat els socis de l’AMIPA.

 • Inscripció prèvia obligatòria: https://goo.gl/forms/gUmdzOPCeJKPaYSq2
 • Màscares de nins petits: faran màscares amb paper i les pintaran, no heu de dur res.
 • Màscares de nins grans: Teniu en compte que les màscares es faran amb guix, i el nin haurà d’estar uns quinze minuts quiet amb la màscara posada a la seva cara fins que s’eixugui el guix. Els nins que siguin capaços d’aguantar aquests 15 minuts amb la màscara posada podran fer el taller, no hi ha una edat definida perquè depèn molt de cada nin. Els adults heu d’ajudar a fer les màscares dels vostres fills.
 • Heu de dur aquest material per poder fer el taller amb els nins més grans:
  • roba que es pugui embrutar, ja que emprarem guix i pintures
  • tisores, pinces de roba, paper de diari i un bol petit o ribell per banyar el paper de diari i fer la mescla amb el guix
  • assecador de cabells per eixugar la màscara i poder-la pintar el mateix dia del taller, sinó l’haureu d’acabar de pintar a casa
 • La resta del material ho duran els dimonis de Kinfumfà i l’AMIPA.
 • No hi ha servei de guarderia. Tots els nins (grans i petits) han d’anar acompanyats d’un adult

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s