Bon dia famílies!

Ja han passat gairebé dos anys des de que es va constituir la nova Junta Directiva i ara toca fer eleccions de nou i renovar els càrrecs.

L’actual Junta Directiva dimiteix i teniu fins dimecres 7 de novembre per a presentar les vostres candidatures (a presidenta, vicepresidenta, tresorera, secretària o vocal). Heu d’emplenar aquest formulari i deixar-ho a l’AMIPA o a la secretaria del centre:

Si hi ha més d’una candidatura als càrrecs de presidenta, vicepresidenta, tresorera o secretària es faran les votacions el divendres 9 de novembre a l’escola. L’actual AMIPA és una candidatura de consens, si hi voleu formar part i no sabeu de quina manera, posau el càrrec que vos faci més ganes, o vocal, i ja decidirem els càrrecs el dia de la constitució de la nova junta directiva (21 de novembre).

Han estat dos anys molts intensos on hem fet moltes coses, però encara en queden moltes per fer i necessitam la vostra ajuda per dur-les a terme.

En aquests dos anys hem fet moltes coses:

  • hem posat en marxa el projecte d’hort escolar
  • hem fet quatre festes anuals (a benefici dels viatges d’estudis i colònies): Halloween, Sant Antoni/Sant Sebastià, Carnaval i festa de la Primavera
  • gestionam el matinet i les activitats extraescolars, i hem apostat per noves activitats com música, tennis, teatre, repàs escolar amb jocs de rol, i robòtica
  • gestionam les escoles de Nadal, pàsqua i estiu
  • hem dut endavant el projecte de millora de patis
  • hem tornat a participar a la cavalcada dels Reis del Molinar/Portitxol amb una carrossa pròpia
  • organitzam les xerrades i tallers d’escola de mares i pares (l’any passat vam dur a na Dàmaris Gelabert i un taller de màscares de dimoni amb els dimonis de Kinfumfà del Molinar)
  • fem projectes solidaris: col·laboram amb la cursa solidària, fem campanyes benèfiques per Nadal, aportam un monitor (pagam el seu cost) al projecte de reforç escolar, etc.
  • donam suport al grup de Senderisme en família
  • etc.

Aquí podeu consultar més coses que hem fet l’any passat: 

Però encara queden moltes coses per fer, i sempre estem oberts a nous projectes. Per això vos demanam que vos presenteu a la Junta Directiva de l’AMIPA i que ens ajudeu a millorar l’escola dels nostres infants amb els projectes que se us acudeixin.

Teniu en compte que si no hi ha AMIPA, no es podran fer aquestes coses.

Quants més siguem, més projectes podrem dur a terme!

Vos esperem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s