Actualització 2

Ens veiem demà diumenge de 10-14h i de 17-19h. Pensau a dur eines, deixau-les al cotxe i quan haguem organitzat els grups de treball ja anirem a cercar el que faci falta. Necessitam lijadores, atornilladors i serres de calar per treballar amb els palets. Si teniu capsa d’eines duis-la, segur que necessitarem alguna cosa més. Fins demà!

Actualització 1

Queden cancel·lades pel mal temps NOMÉS les intervencions de dissabte matí i dissabte horabaixa.

L’ACTUACIÓ DE DIUMENGE SEGUEIX EN MARXA (de 10.00h a 14.00h), i també en farem una diumenge horabaixa (de 17.00h a 19.00h) per ḿirar d’acabar el màxim de coses possibles. Avui han arribat les casetes, a mem si el temps ens respecta diumenge i podem deixar-les muntades per dilluns!

Ens sap greu però si plou no es poden fer les actuacions més importants i els palets que teniem preparats estan banyats per la pluja, per tant, no es podran treballar demà.

Finalment les actuacions al pati dels mitjans no es faran, ja que com us vam avisar, estan pensant quin pati volen i encara no han decidit les actuacions que volen fer.

També tenim més activitats, per a que tothom tingui coses per fer ;-): pintar els jocs d’en terra que ja estan descolorits, fer unes xancles per l’ambient d’exterior, etc.

Per tant, tindrem les actuacions als patis de petits i grans. Podeu assistir tots els que volgueu a donar una mà a l’activitat que més us agradi.

Així i tot, demà dissabte a les 10.00 del matí hem quedat per a moure els palets a davall la porxada i així estaran en condicions per diumenge. Si algú dels que tenia pensat venir ens pot ajudar demà matí ens veiem a l’escola.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Vos esperam a tots!


Inscripció en aquest formulari: https://goo.gl/forms/tYaF8fTZO7UTnNBl2

Bon dia famílies!

Finalment durem endavant la intervenció per la millora dels patis dels nostres infants.

Com ja sabeu hi ha una comissió conjunta AMIPA-escola per a la millora dels patis. L’AMIPA tenia moltes ganes de fer aquesta intervenció i hem consensuat amb l’escola (i els infants) les millores que volen per a cada un dels patis.

L’AMIPA comprarà tot el material per a que els nins de les diferents comunitats gaudeixin d’aquesta intervenció.

Vos podeu apuntar a les llistes que hi haurà davant cada comunitat, a l’oficina de l’AMIPA o a la web (en aquest formulari: https://goo.gl/forms/tYaF8fTZO7UTnNBl2) per saber quins dies podreu venir.

 • Dissabte 14 d’abril – matí: de 10.00h a 14.00h
 • Dissabte 14 d’abril – horabaixa: de 17.00h a 19.00h
 • Diumenge 15 d’abril – matí: de 10.00h a 14.00h

Necessitam el següent material per tal de fer les intervencions, si el teniu el podríeu dur:

 • molts de palets (en bon estat): els podeu anar duent a l’escola durant tota la setmana. Hem de fer bancs, taules i cuines de palets, en necessitam molts!
 • atornillador elèctric
 • lijadora elèctrica
 • material per “decorar” les cuinetes de palets: olles, palanganes, cullerots,  que no empris, algun “grifo” vell, una pica inoxidable, etc.
 • si sou “manitas” podeu dur la vostra capsa d’eines, segur que sempre farà falta alguna eina més

Si tens alguna idea serà benvinguda. Necessitarem moltes mans per dur a terme les intervencions, així com eines i altre material per muntar tot això!

L’AMIPA fa un gran esforç econòmic per comprar tot el material, vos demanam la màxima col·laboració!

L’AMIPA convidarà a un petit berenar el matí, si algú vol dur alguna coca o menjar salat serà benvingut! Necessitam saber quanta gent hi haurà per calcular el menjar.

La idea és que la gent participi a les intervencions de les comunitats dels seus fills, però no estan tancades en absolut. Si algú vol participar en alguna altra comunitat, serà benvingut! Quants més serem més riurem!

Les intervencions que es tenen previstes fer són les següents:

Comunitat dels grans

 • Instal·lació d’una pèrgola de fusta per fer ombra (estem pendents del permís de la Conselleria, no es muntarà aquest cap de setmana). L’AMIPA la comprarà i en farà la instal·lació una empresa externa.

 • Fer taules i bancs de palets per a que els nins es puguin seure davall l’ombra

Comunitat dels mitjans

 • Posar una hamaca niu pels nins. L’hem de penjar davall la porxada del pati dels mitjans, per tant, necessitam una escala gran per fer el forat al sostre. Serà com aquesta:

 

 • Estem pendent que l’escola ens confirmi més intervencions per aquesta comunitat, ja que estan dissenyant ells mateixos el seu pati. Si al llarg de la setmana ho sabem actualitzarem la informació.

Comunitat dels petits (4 i 5 anys)

 • Hem de muntar una caseta infantil com aquesta, donar-li una capa de protector per fusta, i si hi ha temps, pintar-la!

 • També ens han demanat un banc i taules per seure, serà com aquest:

 • I una cuina de palets, aquestes són algunes idees:

 • I potser algun tippi:

Comunitat dels petits – 3 anys

 • Pels més petits també hem de muntar una caseta infantil com aquesta, donar-li una capa de protector per fusta, i si hi ha temps, pintar-la!

 • I també una cuina de palets, aquestes són algunes idees:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s