Bon dia a famílies!

Moltes gràcies a tots els assistents a la torrada d’ahir a l’escola.

Des de l’AMIPA volem agrair als dimonis de Kinfumfà i batukada Kintrofà per venir a fer-nos por, i a Sound Corner per venir gratuïtament a oferir-nos un magnífic concert en directe. Però sobre tot volem agrair a les mares i pares voluntàries dels nins de 5 anys, tercer de primària i sisè de primària que van a colònies i viatge d’estudis, ja que es van encarregar de fer el fogueró, preparar les torradores i el menjar i beure de la festa per a que poguéssim torrar per Sant Sebastià al nostre barri. Estem ben orgullosos de tota la feinada que han fet.

També agrair a les entitats del barri que ens van cedir taules, cadires i torradores per poder fer la festa. Fem barri!

Però a l’AMIPA seguim amb ganes de festa, així que ja estem fent feina per a preparar la propera festa de Carnaval, el 9 de febrer! Anau fent punta als llàpis de colors, ja que hi tornarà a haver concurs de cartells de carnaval per a que tots els nins facin el seu.

Vos deixam unes quantes fotos de la festa d’ahir. Vos hi esperam a la propera.

AMIPA Es Molinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s