Actualització 16/11/2017

Bon dia famílies!

Ja hem tingut la primera reunió de voluntaris amb la gent del bàsquet i el futbol. Gràcies a un dels pares de l’escola hem aconseguit un remolc, però encara ens falta un cotxe amb bolla de remolc per anar-lo a cercar i tornar-lo al dia següent.

Tenim l’opció de fer una carrossa i decorar-la, i que els nins s’ho passin beníssim, segur que els hi encanta participar en aquesta festa. També hi ha l’opció de fer una comparsa i anar-nos turnant a la carrossa (és un remolc petit).

Sigui quina sigui l’opció que triem, volem saber quanta gent hi ha interessada en participar en la desfilada. A partir de la setmana que ve ja ens hem de reunir al local de Vogar i Ciar (al parc al costat de l’escola) per a preparar la decoració i les disfresses dels nins. En principi quedarem un dia per setmana, i segons com anem de temps en quedarem dos. Teniu en compte que hi ha el pont de la Constitució i després festes de Nadal, i el temps passa volant.

La gent que col·labori podrà participar a la carrossa i la comparsa de l’escola, ja que des de la setmana que ve ja començarem a fer feina. Si no participau des del principi, després no podreu anar a la desfilada o a la carrossa. Sempre hi haurà algú que la darrera setmana voldrà participar per a que el seu fill/a pugi a la carrossa. Ens sap greu, però seria injust per a la gent que haurà fet feina aquest mes i mig.

Per tant, si esteu interessats, teniu com a màxim fins el proper dimarts 21 de novembre per apuntar-vos al grup de Whatsapp de la cavalcada, emprant el nostre formulari de contacte (pensau a posar el telèfon) o a través dels grups de delegats i ens ho faran arribar.

Anirem actualitzant aquesta entrada a mida que tinguem més informació.

AMIPA Es Molinar

Entrada original (10/11/2017)

Benvolgudes famílies!

Enguany els Reis Mags ens han convidat a participar activament a la cavalcada que faran per es Portitxol i Es Molinar.

La setmana passada vam tenir una reunió  amb les associacions de veïnats i altres entitats de la barriada i podem col·laborar de diferents maneres: ajudant en la decoració, o  participant amb alguna carrossa. La gent del bàsquet Es Molinar ens ha oferit tornar a participar amb ells.

Si estau interessats en participar, contactau amb l’AMIPA i crearem un grup de Whatsapp amb la gent interessada. El proper dilluns dimarts horabaixa tenim reunió amb la gent del bàsquet per anar concretant temes.

Si coneixeu algú que pugui dur un camió o remolc per fer de carrossa (mare, pare, padrí, oncle, etc.) seria fantàstic, així els nins podrien tenir la seva pròpia carrossa. Sinó sempre es pot ajudar amb la decoració o el que vulgueu!

Vos hi esperem amb il·lusió

AMIPA Es Molinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s