Bon dia famílies.

L’empresa de l’activitat de robòtica (PlayCode Academy) demana disculpes pel retràs en la presentació de divendres i ens comunica que com a compensació la primera classe serà gratuïta.

Una vegada revisades les vostres sol·licituds i peticions de canvis, ja tenim els grups definitius per a les classes de robòtica.

Els grups són:

  • dimecres de 15:30 a 16:30 -> baby bots (de 3 a 5 anys, màxim 8 alumnes)
  • dimecres de 15:30 a 16:30 -> junior bots i super bots (de 6 a 11 anys, màxim 16 alumnes)
  • divendres de 15:30 a 16:30 -> baby bots (de 3 a 5 anys, màxim 8 alumnes)
  • divendres de 15:30 a 16:30 ->junior bots i super bots (de 6 a 11 anys, màxim 16 alumnes)

Aquí teniu el llistat definitiu de robòtica 2017-2018.

Ens han comunicat que hi ha una errada al llistat i l’estem revisant, ja que hi ha nins de 1r de primària que encara tenen 5 anys, i que haurien d’estar als junior bots i els havíem posat als baby bots. En quan tinguem el llistat revisat l’actualitzarem. Disculpau les molèsties.

Ja el tenim revisat.

Aquí teniu el llistat definitiu de robòtica 2017-2018.

Si hi ha alguna errada (sou socis i vos hem posat com a no socis, no surt el vostre fill/a), per favor posau-vos en contacte amb l’AMIPA abans de fer la inscripció.

Per favor, confirmau l’assistència enviant un correu a amipaesmolinar@hotmail.com (darrer dia per confirmar el dijous) o emprant el nostre formulari de contacte.

El preu de l’activitat són 18€ mensuals. Els preu de NO socis són 22€ mensuals. El primer mes com a compensació pel retràs de l’altra dia a la demo, PlayCode Academy ens ha comunicat que la primera classe és gratuïta.

El cost de la matrícula (7€) es pot fer al compte de l’AMIPA (Sa Nostra – BMN ES05-0487-2078-24-2000004952) indicant Matrícula robòtica + nom del nin” o a l’oficina de l’AMIPA.

La matrícula és íntegrament per les despeses de l’assegurança d’accidents de cada nin. Només es paga una vegada per nin, siper exemple també va a música i ja heu pagat la matrícula per a música, no l’heu de tornar a pagar.

Una vegada confirmada l’assistència al nostre correu, vos podeu matricular directament a la web de PlayCode Academy seguint aquestes instruccions. Recordau que heu d’indicar el dia i hora que vos apareix al llistat definitiu.

Llista d’espera

Com que encara ens segueixen arribant peticions per a inscriure’s a l’activitat, hem obert un altra grup en llista d’espera pels dilluns de 15.30 a 16.30. Ja hi ha gent apuntada, si arribam al mínim de 10 alumnes començarem el mes d’octubre també amb robòtica els dilluns.

Si vos voleu canviar de grup o podeu anar-hi també els dilluns, o apuntar-vos a la llista d’espera, heu d’emplenar aquest formulari.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s