Benvolgudes famílies

Ja tenim horaris i preus de les activitats extraescolars i matinet a partir del mes que ve.

Seguim amb les activitats extraescolars de Dic Drac de l’any passat: new age, ball modern i zumba, i s’afegeix una nova de new age només els divendres (1 hora).

Com a novetat d’enguany oferim Música (de 3 a 5 anys) amb l’escola de música Ireneu Segarra, i Robòtica, així com el servei de Ludoteca durant tot l’any.

El proper divendres 22 de setembre a les 17.00h hi haurà una sessió gratuïta demostrativa de l’activitat de robòtica, al menjador de l’escola, per a que vegeu què faran els nostres nins.

Les noves activitats de música i robòtica encara no tenen els dies tancats, ja que necessiten un mínim d’alumnes per activitat i grup d’edat. Teniu fins dimecres de la setmana que ve per apuntar-vos els dies que vos van bé per veure si es poden formar grups. Vos podeu apuntar a la web o enviant un correu a l’AMIPA.

Les activitats estan obertes als alumnes del centre (tant socis com no socis) i a gent de la barriada o d’altres escoles. Per tant, si coneixeu algú, els podeu convidar a venir i així segurament s’arribarà al mínim d’alumnes necessaris. Sempre tenen prioritat els alumnes del centre.

Finalment, l’activitat de TeddyTennis no es farà de moment ja que hem intentat posar-nos en contacte amb ells però encara no hem rebut resposta.

La setmana que ve estarem a l’AMIPA dilluns, dimarts i dimecres de 9.00 a 9.30 per si voleu més informació.

Més informació:

Per a qualsevol dubte enviau un correu emprant el nostre formulari de contacte.

Esperem que vos agradin!

AMIPA CEIP Es Molinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s