Benvolgudes famílies, setembre ja és aquí!

Des de l’AMIPA vos oferim ampliar el servei d’escola d’estiu durant el mes de setembre, fins que comencin les classes el proper dia 13 de setembre. Si no hi ha un mínim d’alumnes no es farà l’activitat. En principi serà el mateix horari que fins ara, el podeu consultar a la web a l’entrada de l’escola d’estiu.

També hem pensat en oferir el servei de ludoteca el mes de setembre quan hagin començat les classes, de 15.30 a 17.30, abans que comencin les activitats extraescolars el proper mes d’octubre. Així tothom que tingui la necessitat de deixar els seus infants tindrà un lloc conegut on fer-ho. Encara estem perfilant les activitats extraescolars, vos tindrem informats.

Si esteu interessats o teniu qualsevol dubte, posau-vos en contacte amb l’AMIPA mitjançant la web o per correu electrònic (amipaesmolinar@hotmail.com). També podeu posar-vos en contacte amb Dic Drac, que són els que ho seguiran fent.

AMIPA CEIP Es Molinar

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s