Hola famílies!

Ja tenim les fotos de grup, així que ja podeu passar a recollir-les per l’oficina de l’AMIPA el dilluns 29, dimarts 30 i dimecres 31 d’aquesta setmana a les 9.00h i a les 14.00h, i el proper dimecres 31 també a les 15.30h.

Actualització

Els que encara no heu vingut a recollir la vostra foto, podeu passar a recollir-la fins a final de curs els dilluns de 9.10h a 9.30h i els dies que obri l’AMIPA per a esdeveniments especials (sopar de fi de curs, sortida a l’aqualand, etc.)

AMIPA CEIP Es Molinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s