Bon dia famílies.

Demà dimarts dia 25 d’abril, de les 9.15h a les 11.30h la comunitat dels mitjans anirà a l’hort escolar a sembrar, fer planters i llevar herbes que no volem tenir a l’hort (recordau que no hi ha males herbes 😉 )

Totes les mares i pares (i també padrins, tietes, …) que hi vulgueu anar esteu convidats, especialment les de la comunitat dels mitjans, i així podran veure la feina que es fa a l’hort, però hi pot assistir tothom. Tota ajuda és poca!

Pels que hi aneu per primera vegada, heu de saber que no heu d’estar aferrats al vostres fills/filles. Es tracta d’un treball comunitari i hem d’ajudar a tots els infants en les tasques de l’hort, i així aprendan a estimar la terra que ens dóna de menjar.

Fins demà

AMIPA CEIP Es Molinar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s