Benvolgudes famílies.

Des de l’AMIPA us volem agrair la vostra inestimable col·laboració en el projecte “Escola de Pares“. Moltíssimes gràcies per haver-nos ajudat responent a l’enquesta que us vam passar anteriorment.

Gràcies a vosaltres ja tenim organitzades 5 xerrades que creiem i esperem que siguin del vostre gust. Nosaltres així ho esperem.

A continuació us detallem les dates, hora, lloc i durada de cadascuna de les xerrades.

 • Primera xerrada: Normes i límits
  • Dimarts dia 21 de març a les 18:00 hores a l’escola
 • Segona xerrada: Premis i càstigs
  • Divendres dia 7 d’abril a les 18:00 hores a l’escola
 • Tercera xerrada: Afecte i comunicació. Necessitats emocionals
  • Dimarts dia 16 de maig a les 18:00 hores a l’escola
 • Quarta xerrada: Nutrició i hàbits saludables
  • Divendres dia 2 de juny a les 18:00 hores a l’escola

Totes les xerrades seran impartides per professionals de cada àmbit, per això esperem que vingueu a totes elles. Cada xerrada tindrà una durada d’1 hora i 30 minuts i, en finalitzar la mateixa, disposareu de 30 minuts per a formular les vostres preguntes. Informar-vos igualment que comptarem amb un servei de guarderia perquè, els que així ho desitgeu, pugueu venir acompanyats dels vostres fills.

Recordar-vos que les xerrades seran gratuïtes per als socis de l’AMIPA i que tindran un preu de 3 € per persona i 5 € per parella per a aquells que no sigueu socis.

També us hem preparat una altra xerrada que pensem que serà del vostre interès, ja que és un tema que està a l’ordre del dia:

 • Xerrada sobre Internet i Xarxes Socials
  • Divendres dia 28 d’abril a les 18:00 hores a l’escola

Aquesta xerrada estarà impartida per membres del Cos Nacional de Policia, que vindran expressament per a nosaltres. Aquesta xerrada és gratuïta per a tothom que desitgi assistir-hi.

Us preguem passeu per l’oficina de l’AMIPA els dilluns i els dimecres de 9 a 9:30 o que us poseu amb nosaltres via e-mail a amipaesmolinar@hotmail.com o emplenant el formulari de contacte d’aquesta web per apuntar-vos a la xerrada que més us interessi, indicant el vostre nom i cognoms, número de soci si és el cas, i la xerrada a la qual desitgeu assistir-hi i si necessitau el servei de guarderia (indicau el número i edat dels nins).

Animeu-vos a assistir perquè aquest projecte està pensat i fet per a vosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s